2011 yılında Vodafone İşortakları Bursa’da buluştu

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen ‘Türkiye Global Kobiler Platformu’ kapsamındaki İş Ortağım Buluşmaları’nın bu yılki ilk toplantısı, Türkiye’nin en önemli sanayi merkezleri arasında yer alan Bursa’da iş çevrelerinin önde gelen isimlerinin katılımıyla düzenlendi. Toplantıda, Türk bankacılığının önde gelen markalarından Akbank’ın CEO’su Ziya Akkurt “Türkiye’deki KOBİ’lerin ve Girişimciliğin Gelişmesinde Öncelikli Konular” başlığıyla görüş ve tecrübelerini paylaştı. Toplantıda söz alan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, “Toplantının ekonomik gücü, yarattığı katma değer ve binlerce KOBİ’siyle Türkiye sanayisinin en önemli lokomotiflerinden biri olan Bursa ilimizde düzenlememiz son derece yerinde ve anlamlıdır. Vodafone olarak Bursa’ya yaptığımız yatırım 135 milyon TL’yi aşmıştır. Bu da Bursa’ya gösterdiğimiz önemi ortaya koymaktadır” dedi.

Mobil iletişim sektöründeki gelişmelerin iş modellerinde çok büyük değişikler getirdiğinin altını çizen Timuray şunları söyledi:

“Sadece kendisini değil diğer sektörleri de kalkındıran kritik bir kaldıraç görevi gören mobil iletişim teknolojileri KOBİ’lere yeni girişim ve istihdam olanakları başta olmak üzere önemli fırsatlar sunmaktadır. Mobil iletişim sektörü, bir yandan yenilikçi iş modelleri sunmakta; diğer yandan yarattığı verimlilik ve tasarruflar ile şirketlerin bütçelerini etkinleştirerek yeni inovasyon yatırımlarına, sürdürülebilir büyümeye ve rekabetçi gücün artmasına olanak sağlamaktadır.”

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu