BlackBerry uygulama geliştiricilere 3 milyon dolar ödül dağıtacak

BlackBerry Partners Fund™ her yıl yapılan BlackBerry Partners Fund Developer Challenge’ın bu yıl dördüncüsünü duyurdu. BlackBerry® akıllı telefon ve BlackBerry PlayBook™ tablet uygulama geliştiricileri uygulamalarıyla katıldıkları yarışmalardan toplam 3 milyon dolar değerindeki ödüllerin sahibi olabilecek. Kazananlar Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa/Orta Doğu/Afrika ve Asya Pasifik olmak üzere dört global bölge arasından bölgesel bazda seçilecek.Bu yılki etkinlik aşağıda belirtilen 3 yarışmayı kapsıyor:
En iyi Adobe Flash®/AIR uygulaması
BlackBerry PlayBook ve BlackBerry 6 üzerindeki en yenilikçi BlackBerry WebWorks™ uygulaması
BBM™ Social Platform’unun kullanıldığı en fazla bağımlılık yapan sosyal uygulama

BlackBerry Partners Fund Yönetici Ortağı Kevin Talbot “BlackBerry Partners Fund Developer Challenge üç yıl önce BlackBerry uygulama geliştirici toplumu içerisindeki yenilikleri tanımak, ödüllendirmek ve kutlamak için yapılmaya başlandı. Etkinliğin şekli zaman içerisinde değişirken, odak noktamız her zaman dünya çevresinde insanların vazgeçemeyeceği uygulamaları açığa çıkarmak oldu” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Bu yıl BlackBerry Partners Fund Developer Challenge’da BlackBerry PlayBook uygulamalarını kabul etmekten büyük heyecan duyuyoruz” diyerek devam etti.

Son Katılım Tarihi

Katılımcılar BlackBerry Partners Developer Challenge yarışmalarına hem yeni hem de daha önceden geliştirilmiş uygulamalarla katılabilecek. Challenge’a katılmak için, her yarışmanın kendi başvuru formunun doldurulması (formlara www.blackberrypartnersfund.com/submission sayfasından ulaşılabilir) ve aşağıda belirtilen tarihlerde teslim edilmesi gerekiyor.

BlackBerry PlayBook için en iyi Flash/AIR mobil uygulaması – 28 Nisan 2011- 12 Ağustos 2011 arası kayıt yaptırılabilir
BlackBerry PlayBook ve BlackBerry 6 üzerindeki en yenilikçi BlackBerry WebWorks uygulaması – 9 Mayıs 2011 – 26 Ağustos 2011 arası kayıt yaptırılabilir
BBM Social Platform’unun kullanıldığı en fazla bağımlılık yapan sosyal uygulama – 2011 yaz sonuna kadar kayıt yaptırılabilir

Kayıt tarihleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için Challenge sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Takdir Ödülleri

The BlackBerry Partners Fund Developer Challenge’a ek olarak bu sene BlackBerry Partners Fund, “Takdir Ödülleri” adı altında altı kategoride başvuru da kabul edecek. Kazananlar aşağıdaki sınıflandırma doğrultusunda seçilecek:

Ajans veya ISV tarafından müşteri için geliştirilmiş en iyi B2C uygulaması
En kullanışlı şirket uygulaması
BlackBerry WebWorks platformunu kullanarak yapılan en iyi web sitesi dönüşümü
Super Apps özelliklerinin en yaratıcı uyarlaması
En iyi Performans sağlayanlar – Ödeme servisini ve/veya reklam servisini en yenilikçi şekilde kullanma
Akademik – öğrenci veya öğretim üyeleri tarafından yaratılan en etkili uygulama

Juri ve Ödüller

2011 BlackBerry Partners Fund Developer’da kazananlar 18-20 Ekim tarihlerinde San Francisco’da yapılacak 2011 BlackBerry Developer Konferansında (DEVCON) tanıtılacak. Jüri üyeleri değerlendirmelerini kalite, yenilik, yaratıcılık ve en etkili kullanıcı deneyimi çerçevesinde yapacak.

Bu yılki dağıtılacak ödüllerin değeri geçen yılın yaklaşık iki katı olup 3 milyon dolar değerinde. Etkinlik dahilinde ayrıca her 3 yarışmanın ilk uygun 100 başvuru yapan uygulamacısı çeşitli ödüller kazanacak. Buna ek olarak, tüm bölgelerdeki yarışmalarda birinci ve ikinci gelen yarışmacılara çeşitli ödüller de verilecek.

Ödüller arasında BlackBerry App World™’de bir hafta, BlackBerry akıllı telefonları ve tabletleri, BlackBerry Alliance Program’a üyelik, BlackBerry aksesuarları, hediye kartları ve daha fazlası bulunuyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu