Türk Telekom “dizi” kampanyasını şubat sonuna uzattı
Türk Telekom son olarak Aralık 2010da başlayan İki Saat Bedava Kampanyasının süresini 28 Şubat 2011e kadar uzattı. Kampanyada ev telefonlarından 10.00- 12.00 saatleri arasında tüm şehiriçi ve şehirlerarası konuşmalar ücretsiz olarak yapılabiliyor.
Yaklaşık 375 kişi kampanyadan yararlanmak için başvurdu
Türk Telekomun büyük ilgi gören kampanyasına bugüne kadar başvuran müşterilerin sayısı 375 bine ulaştı. Halen kampanyadan yararlanan Türk Telekom müşterileri Şubat ayı sonuna kadar evlerinden iki saat bedava konuşabilecekler. Hergün 10:00-12:00 Arası iki Saat Bedava Kampanyasından faydalanabilmek için Türk Telekom müşterileri 0800 314 01 01 nolu numarayı arayarak veya Türk Telekom ofis ve bayilerini ziyaret ederek kayıt yaptırabiliyorlar.
İki Saat Bedava Kampanyası başta ev kadınları olmak üzere gündüz saatlerini evinde geçiren ve sevdikleri ile hasret gidermek, uzun uzun konuşmak isteyenlere önemli bir avantaj sunuyor.