Türk Telekom “dizi” kampanyasını şubat sonuna uzattı

Türk Telekom son olarak Aralık 2010’da başlayan İki Saat Bedava Kampanyası’nın süresini 28 Şubat 2011’e kadar uzattı. Kampanyada ev telefonlarından 10.00- 12.00 saatleri arasında tüm şehiriçi ve şehirlerarası konuşmalar ücretsiz olarak yapılabiliyor.
Yaklaşık 375 kişi kampanyadan yararlanmak için başvurdu

Türk Telekom’un büyük ilgi gören kampanyasına bugüne kadar başvuran müşterilerin sayısı 375 bine ulaştı. Halen kampanyadan yararlanan Türk Telekom müşterileri Şubat ayı sonuna kadar evlerinden iki saat bedava konuşabilecekler. “Hergün 10:00-12:00 Arası iki Saat Bedava Kampanyası”ndan faydalanabilmek için Türk Telekom müşterileri 0800 314 01 01 no’lu numarayı arayarak veya Türk Telekom ofis ve bayilerini ziyaret ederek kayıt yaptırabiliyorlar.

İki Saat Bedava Kampanyası başta ev kadınları olmak üzere gündüz saatlerini evinde geçiren ve sevdikleri ile hasret gidermek, uzun uzun konuşmak isteyenlere önemli bir avantaj sunuyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu